Friday, January 14, 2011

Chassis decks

I'm looking for a 3mm Carbon Plate.. but was told it will not be straight as our current chassis..

Should i use steel or aloy instead? Pakai playwood kang haaa...

Cantiknya la overdose punya. Yodo yang design. Aku ngan stephen nak beli tak dapat2...


Yang ni Sobaya DIY je ni.
TC-D


DRB


Alex Racing DIY (bukan Sobaya) steel!


Now i know what i what for my birthday, a laser cutting machine!

Cheers!

2 comments:

manjungRCgarage said...

Memang cun la part "OVERDOSE", aku juga macam berkenan dengan "Overdose" punya Universal Drive Shaft 44mm, ingat nak sumbat kat depan, :D

p/s : aku dah try tengok2 web WELD sebelum ni, harga jualan pun boleh tahan mahal juga.

manjungRCgarage said...

azwan, laser cutting machine tu berapa ringgit? he he he.. aku pun mcm berkenan je... kat mana ada jual?