Friday, January 14, 2011

Nice Body 34c 25 30...

I only got 1 bodyshell which is a SWP Cefiro A31. The first A31 was given away, so as my other bodyshell. I guess i'm more to function and not looks. Having said that after looking at these bodyshells.... i plan to change a bit...Damned! i need a light bucket as well!











Updates@16th Jan 2011.
This is what they use for the over fenders. They are not clay all the way. :)
Photobucket

4 comments:

manjungRCgarage said...

Bodyshell jenis apa diatas tu, siap macam ada bodykit upgrade, aku pun tengah mencari-cari signature bodyshell, dalam pilihan SWP FC, Alex Y8100 dan S13 (Any brand).. kalau ada detail tentang bodyshell diatas tu boleh share sikit, ingat nak buat S13 naoki nakamura , he he he... tinggal lagi Pactra Grape Pearl je yang tak ada. masalahnya Bodyshell Yokomo PS13 190mm boleh ngam ke dengan rim SWP 37R offset 7mm, takut sangkut dengan fender?, any solution?

Azwan @ crabsteer said...

Aku rasa yokomo. detailnya boleh aku postkan nanti.

Azwan @ crabsteer said...

Dah bro, aku dah share pasal bodyshell tu. Aku pun ada plan nak buat kete Naoki tapi cancel la.Yokomo boleh lepas SWP 7mm kalau camber. 10mm confirm tak SANTEK.

manjungRCgarage said...

Arigatoo Gozaimas....
Google 3x.....